NOVI PAJERO - Strana 2

NOVI PAJERO - Strana 2

IMPRESIVAN POGLED

Čim se nadjete za volanom i opustite u mekanom, luksuznom, kožnom sedištu viši od bilo koga na putu, dobićete zadivljujući pogled na svet. I najmanji detalj njegove prefinjene unutrašnjosti odražava Pajerov kvalitetni dizajn – menjač u kombinaciji hroma i kože, brojčanik i upravljač obavijen mekom kožom- nećete odoleti da ih ne dodirnete. I sam pogled na instrument tablu ubrzaće Vam puls.

Njegova mekana upravljačka konzola, obloge vrata i bogati materijali odražavaju Pajerov novi luksuzni stil. Njegov multifunkcionalni HDD sistem navigacije diči se hard diskom od 40 GB koji može da uskladišti više nego dovoljno mapa a da na njemu pri tome ostane mesta za nekoliko hiljada pesama.

 

Kažu da istinski umetnik poseduje moć da prepozna savršenstvo. U tom smislu, Pajero će probuditi umetnika koji živi u svakom od nas. Idealnim odnosom svojih van drumskih karakteristika i visokog komfora, Pajero nudi luksuznu udobnost i nadmoćnog terenca u jednom. Jedna vožnja i prepoznaćete ostavštinu Pajerove vladavine na Dakar reliu, koji je osvajao niz godina za redom, zahvaljujući najnaprednijoj off-road tehnologiji. Pouzdan, odgovoran i agresivan, Pajero Vam omogućava potpunu kontrolu na putu, budeći u Vama neke potpuno nove osećaje.

Smeoni novi dizajn

Robustan, ali rafiniran, Pajerov moderan i novi smeli dizajn odražava njegovu vrhunsku formu. Usavršeni dizajn i tehnologija ne samo da su olakšali rukovanje, smanjili nivo buke i povećali sigurnost, već su istovremeno poboljšali Pajerove performanse i povećali komfor. Čim se nađete za upravljačem, opušteni, kao u naslonjaču, na mekanom, luksuznom kožnatom sedištu, visoko iznad svih drugih na putu, dobićete veličanstven i impresivan pogled na život.

Svaki pojedini detalj u njegovom rafiniranom unutrašnjem prostoru odražava kvalitet Pajerovog dizajna - srebrna i kožnata ručica menjača, detalji brojača i upravljač od mekane kože su neodoljivi na dodir. Već sam pogled na novu ploču s instrumentima, doteranost vrata i luksuzni materijali odražavaju novi i luksuzni stil Pajera.

 

 

Novi višefunkcionalni HDD navigacijski sistem se može pohvaliti memorijom od 40GB koja može odložiti više nego dovoljno mapa, a da još ostane mesta za čuvanje nekoliko hiljada pesama. Pajero se odlikuje nizom pažljivo razmotrenih dizajnerskih detalja. Nova ručica menjača dizajnirana je u srebru i u koži, dok sportski kombi-merači ostaju upaljeni čitavo vreme kako bi poboljšali vidljivost.

Tokom noći kabina je osvetljena umirujućim ambijentalnim svetlom, a mekani kožni upravljač sadrži najnovije audio i navigacijske komande. Ostali detalji, poput uređaja za upravljanje zadnjim klima uređajem, vrlo su važni za one koji sede pozadi. Novi Pajero ne samo da izgleda krajnje zaštinički i čvrsto - on to i jeste. Dok sedite visoko na vozačkom sedištu Pajera, imate jasniji pogled na prepreke na putu.

 

Sjajna Xenon prednja svetla nude povećanu jasnoću radi poboljšanja vidljivosti i imaju individualne brisače i funkciju samoporavnanja. Samozatamnjujuće ogledalo retrovizira smanjuje bleštanje prednjih svetala iza Vas. Pajerove poboljšane performanse kočnica i kontrolni sistemi elektronske stabilnosti i vuče omogućavaju veoma sigurnu vožnju.

U slučaju sudara Pajero ima ne samo dvostepenske prednje, nego i bočne vazdušne jastuke i vazdušne zavese za maksimalnu zaštitu vozača i putnika. Sva sedišta su opremljena pojasevima učvršćenim na tri mesta s ELR funkcijom ( u slučaju nužde pojas ostaje u zategnutom položaju), a bočni prozori sa e. podizanjem imaju automatske uređaje protiv zaglavljivanja koji ih trenutno zaustavljaju čim otkriju da im nešto smeta pri zatvaranju.

Trup koji apsorbuje udarce

Pajerov ojačani monocoque trup s ugrađenim okvirom osigurava vrlo krutu strukturu sa zonama gnječenja oko motora u svrhu apsorbiranja snage udarca, kako bi svako bio siguran i osećao se sigurnim.

 

 

   << POČETAK PREDHODNA 1  2 SLEDEĆA KRAJ >>